ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ETAM

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ

pose newspaper<

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Σύλλογοι - Μέλη Σύλλογοι - Μέλη Επιστολές - Προτάσεις Μελών Ευχαριστήρια επιστολή & μήνυμα του αιρετού εκπροσώπου Θεοδωρίδη Βαγγέλη στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο προς όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους

Επιστολές - Προτάσεις Μελών

Ευχαριστήρια επιστολή & μήνυμα του αιρετού εκπροσώπου Θεοδωρίδη Βαγγέλη στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο προς όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Οι συνυποψήφιοι μου κ΄ εγώ ευχαριστούμε όλους για τη δυνατότητα που μας δώσατε να σας εκπροσωπήσουμε εκ νέου στο Υ.Σ. για τη διετία 2013-14.
Έχοντας πλήρη συναίσθηση του χρέους μας απέναντί σας, δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εξακολουθήσω να είμαι δίπλα σας, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα των ενεργειών μου την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των δίκαιων αιτημάτων σας, μέσα στα πλαίσια της αξιοκρατίας, της ισονομίας και της διαφάνειας, καθώς και τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας, του κύρους και της ίσης μεταχείρισης όλων των συναδέλφων.

Στις πρόσφατες εκλογές, με τη μαζική συμμετοχή σας στείλατε ένα ηχηρό μήνυμα προς τους κρατούντες ότι ο θεσμός των αιρετών μελών του Υ.Σ., ως μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, θα πρέπει να ενισχυθεί.

Για την επίτευξη όμως αυτού του στόχου, θα πρέπει οι αιρετοί εκπρόσωποι, λειτουργώντας έξω και πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και κηδεμονίες, να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων αποτρέποντας τις τυχόν αδικίες εις βάρος τους.
Υποχρέωση των αιρετών εκπροσώπων είναι να ελέγχουν και, αν χρειαστεί, να καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες και τις παράνομες ενέργειες τόσο της Διοίκησης όσο και των πολιτικών προϊσταμένων της, οι οποίοι είχαν καλλιεργήσει κατά το παρελθόν πελατειακές – ρουσφετολογικές σχέσεις, με τις γνωστές σε όλους συνέπειες.
Καταγγέλλοντας τις πρακτικές διαπλοκής με την κυβερνητική - κομματική εξουσία, οι οποίες εμποδίζουν τη δυνατότητα αποστασιοποίησης και ανεξάρτητης έκφρασης, δεσμεύομαι να συνεχίσω να στηρίζω κάθε συνάδελφο στη διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματός του. Η στάση μου αυτή εκπορεύεται καθαρά και μόνο από την αίσθηση καθήκοντος και υποχρέωσης προς το σύνολο των συναδέλφων μου και όχι από ψηφοθηρική διάθεση.
Τέλος, θα ήθελα να θέσω στην κρίση όλων σας και κυρίως στην κρίση των εκπροσώπων των παρατάξεων, μια ενωτική πρόταση: κάνοντας την υπέρβαση και ξεπερνώντας τις αντιλήψεις των προηγούμενων ετών, στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Α΄ Υ.Σ., να κατατεθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο και οι συνάδελφοι να επιλέξουν ανεπηρέαστα και ελεύθερα αυτούς που θεωρούν τους πλέον κατάλληλους και υπηρεσιακά καταρτισμένους.

Ευχαριστώ

Η Επιστολή σε pdf 

Επικοινωνία με την ΠΟΣΕ-ΙΚΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ

Στουρνάρη 30, 104 33 Αθήνα
Τηλ.: 21052468222105243714
FAX: 2105227466
Email : poseika@otenet.gr 
www.poseika.gr